CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

make you feel my love

belog busuk!

Daisypath Anniversary tickers

love u all~~~

Wednesday, February 16

tagged by QIN!

apa yang penting lam idup korg?
  • Allah S.W.T in the highest place
  • My family bucci gucci
  • Kekawan yang lagi sporting n craziest
  • Hubby tersinta!
  • My stuff collection, baju, shoes, beg!
  • Lappy, jam and everything :)
benda yang terakhir korang beli gune duit korang?
  • heeee, setakat ne semua gune duit parents sebab tak berkerjaya lagi..
dimanakah tempat korang akan melangsungkan perkahwinan dan apakah tema nye nnt?
  • wahh! angan2 shayeee nk bt dekat DEWAN BESAR dan jugak taman! style perr buat akad nikah dekat taman? heeee.. tema nye of coz blue pink! shantekkk
adakah korang sedang bercinta sekarang?
  • heeeee, of coz yes! almost 5 years...
berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
  • seberapa lame yg mungkin..mayb sampai akhir hayat..Amin
novel/buku/majalah yang terakhir di beli?
  • majalah MARIE CLAIRE
namakan orang yang betol2 korg nak dlm idup korang?
  • my besties, NOREMMA NADIA, but dye da pergi, so ta mungkin akan dtg lagi dlm idup shayee,, :(
adakah korang basuh baju sendiri?
  • of coz laa~~ kan duk umah sewa, tp kalo time tak hantar dobi je laa, means mmg kne basuh sendiri laa kan~~ HAHAHAH
dimanakah tempat yang betol2 korang nak pergi?
  • ha! shayeee nak pergi travel ke semua tempat! TARGET?? of coz laa malaysia then baru kite pergi oversea! de most place yg i wanna go of coz KOTA FESYEN!
5 lagu paling suke dan selalu dengar?
  • All bout him- Auburn!
  • Titanic( My heart will go on)- Celine Deon
  • Jangan pernah berubah- ST12
  • Love the way u lie(part2)- Rihanna n eminem
  • pelan2 saja- Kotak
5 blogger yang korang tagged?
so, :) da bole study laa~~ belog da di update, heppy reading oke!

1 comment:

nadzirah aqilah said...

dear.. rasakan mcm dh pernah buat la tag nie.. sya tinggalkan link ntuk kamu review k..
btw thanks for tagging me.. sangat2 menghargai.. (^__^)

http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2010/12/award-lagik.html