CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

make you feel my love

belog busuk!

Daisypath Anniversary tickers

love u all~~~

Thursday, May 19

saling ikut mengikuti

hui! tibe3 rase mcm nk hupdate belog lagi! :( mood? ouhh sad! nape? bcoz sedih laahh.. hahha, aishh, giler ke hape! ha, tapi kat sini aq nk kupas satu topik which is budaya follow memfollow sesama kite. well? ta salah kan?  salah ke kalo kite nk promote belog kite ng suh org follow? tk pe kan! same jugak kalo kite suke kite follow.

ha, betol laa tuh! bagi aq, ta salah pun mne3, sma ada kite suke kite follow @ kite suh orang follow.. kalo kite suka kite follow sama jugak pas tu dorang follow balik! then sama lah kite suh orang follow, kite follow dorang balik.. HAHHAHA, pokok nye, mmg kite akan follow memfollow sesame kite. bole kenal kawan baru, tambah kawan, kongsi pengetahuan, balas pandangan! ahaha, apa3 je lahh, yang pasti aq suke tambah ramai kawan! tu jee laa kod pendapat aq! :) hehhehe..xoxo

p/s: sory guys yg da follow aq, aq ta follow balik, coz tenet lambat, bile da byr bil, aq pomise follow balik. heeee, tq coz keep supporting blogger tempatan! :)

2 comments:

asilah afandi said...

hehe follow awk. nnty jalan jalan kat blog saya, do hit me back yahh.

shakilaanura said...

tq asilah~~ tq follow jugak! oke, nnt sy bw belog awak