CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

make you feel my love

belog busuk!

Daisypath Anniversary tickers

love u all~~~

Tuesday, August 17

sedih di hati..huhuhuhu

salam n belom terlambat lagi kan aq nak ucap SALAM RAMADHAN kepada semua umat islam yang berpuasa..hehehhehe.. entri kali aq tatau nk citer pe, tapi aq tulis je per yg keluar dr otak aq, hehhe,,:)) first of all kn, bagi aq, ni laaa bulan ramadhan paling sedih bagi aq, huhuhu, da la 1st ramadhan berbuka di rumah sewa, mkn la ap?? korg tau mkn ap? of coz la ta kan.. hehhe, mkn nasi+sardin+air kosong ouh..bkn aq ta bersyukur, tapi first2 mesti r nak mkn sodap cikit mcm kat umah kan..hehhe, bak kate boyfie aq, "demand terlampau" hehehhe..ni bkn demand yangg, tp sedih mam lauk mcm tuh..:P
aq col mama aq pun tyer masak per, dye masak sodap3, ayam la, ikan segale, waahhh mcm di hari rye air mata aq mengalir, senang jee nak nangis, ihihihi, mcm air mata leh topup kat 7E..hahah,, lagi2 plak teringat berbuka time duk hostel dulu ng ROSE, MIN N EIDA,wahh korg, siyes aq rindu giler kat korg ouhh, skunk da terpisah, jrg sgt laaa leh jumpa ouhh..huhuh..dulu mkn sedap2, hari2 mkn banyak2, skunk ni, ha mkn pe korg taw, mkn roti + air milo,, nak diet r,, bdn da mcm ap,, hehhe..:P pg bazar lam UITM ne pun mcm ta byk sgt laaaa choice, pg beli air je kod,,hehehe, ni kn da masuk 6 hari kite puasa, waahhh!!! ad 24 hari lagi nak raye, yeayyy,, ta sabar na balik umah jumpa family n jumpa jugak yang tersayang,,hek3, gedik je kan..ahahaha..:P
selain tu kn, raye thun ne mcm sedih cikit kod, aq ta excited na shopping pun, baju da byk, n ta terpakai, tatau laa kalo aq tade duit, tu yg smgt nk shopping ilang,,ahhaha,, POYOS.. so, thun ne, depends kat mama aq laaa dye nak beli baju color ap,, aq bukan pndai sgt pilih kain n warna neh! hhehehe,, cuma sedih laaa cikit, ta dpt na bukak puase same2 mcm b4 aq masuk UITM neh,, tp tape, kawan2 aq ad..dorg lehh ceriakn idup aq yg tgh sedih ne...hehehe,, tq guys 4 making me happy,, luv u'olls..
FYI, sem ne agak sempoi laa puase nyer..:) habes class, blik umah, TIDO, ta de penat, kadang2 ad lapoo jugak, tp tahan la..da 4 hari ta jamah nasi, waaaa, pencapaian yg memberansangkn ouhh..:) yesss, shuke2,, even dalam keadaan mcm ne, mmg aq da niat na diet coz aq nk krg kn 2,3 inci ouhh,,MALU oke..:P hehhehe, even bdn aq da oke..ta bersyukur langsung, aisshh..hahhaa..:)) mcm2 ragam aq neh! cerewet ajer..
eh3, pnjg plak aq melalut neh, tema dye nak wish SALAM RAMADHAN JER, da melalut3 pg singapore, pg johor segale..ahehehhe..:) k lahh, moga bulan ni memberi keberkatan kepada semua umat islam..AMIN..:)

1 comment:

mat noor said...

salam ramadan gok ko mu kila..:)