CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

make you feel my love

belog busuk!

Daisypath Anniversary tickers

love u all~~~

Tuesday, July 13

new life..

officially, aq skang da part 5 doe..hehehhe,, cam ta caye jer,,
after bln 6 2011. aq akan grad wif segulung diploma..sape ta bangga kan
bile dapt habeskan u nih, ingat senang ker study kat u nih..
aisshh aq bukan nk citer sal aq nk habes uitm nih, aq nak citer, sem ni sem 5, batch july 2008 thun 2101, secara sah nye, kami2 semua, senior part 5 duk luar dr hostel..heeee, so skang kami NR..
korang taw x NR tu ap kebenda?? NON RESIDENT la cik kak n bro..:)
huishh, tu pun tatau,,mule2 aq duk umah sewa nih, mmg byk la duit aq habes ouh..hr2 asyik kuar, hr2 merayap, mne x nye kan..ahahahah,, giler teruk..ahhahaha..:)
tp tu lah,, macam cuak jugak duk umah sewa, coz aq x penh lak spend duit beli brg2 tuk duk umah sewa..hahahaha,, rumah aq nih dekat je ng uitm, depan ni jerk, tp mls gak jalan kaki ouh, ingat ta panas ker?? da la class petang byk,,pg2 suh duk umah tido diam2..:P
nk taw x alamat rumah aq?? heeee,, nk gtaw nih,, lot 1133, taman intekma lendu, km25 uitm kampus alor gajah , 78000 alor gajah, melaka..gotcha! hahahhaha,, saje2 nk gtaw korg ouh..
okay lah, umah sewa aq nih ad 6 org,, dimana aq, ana, syaza, fa, ain, n aisyah..hehehhee..:)
rumah not bad la..tp besh ouh duk umah sewa..:P
bole balik ikut suke hati jer, even boring kuar, tp mcm2 la dpt rse erk..:))
BTW, aq suke kan kebebasan..yeeehhahhahah..

3 comments:

.Gory. said...

kebebasan untuk burung dengan unggas je.

lady pixie said...

gory,, ahahhaa..ye ker?? brung unggas tu mcm mner?

Anonymous said...

hmm..nk tnya num tuan umah 2 leh x?sbb kteorg pon bakal NR tp xde umah..:)